Single post: Tigara electronica
-
Junior Member

Originally Posted by
wolfydaniel
Cum zicea si MadDoc mai sus
@ RN4081, dupa parerea mea e facut ca sa-l folosesti "la picatura" in atomizor.
Pt curatirea atomizorului, nu mai folosesc scaldatul acestuia in totalitate si nu mai folosesc decat zeama de lamaie si cola
pun intr-un paharel mic un deget de cola, apoi cu seringa umplu atomizorul (partea cu nichelina) cu cola si il rastorn cu rezistenta in jos, in paharel, astfel ca doar rezistenta sa stea scaldata in lichidul de curatire, in acest fel, nu mai patrunde lichid in tot interiorul atomizorului (la RN4081 e mai simplu pt ca atomizorul este in interiorul corpului cilindric)
Apoi il usuc cu servetel, suflu de 2 ori, si nu-mi ramane lichid prin fire, plasa, contacti etc... Nu am urme de gusturi ciudate
Cat timp lasi in cola? Am 3 atomizoare de 801 care nu prea mai dau aburi. Le-am lasat, le-am spalat, abur (tot ce avea efect pana acum) dar tot nu iese abur asa cum trebuie.
Vreau sa incerc metoda cu cola. Cat le lasi in cola? Le pui in apa dupa? (sa nu ramana zahar - se caramelizeaza?)
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

Originally Posted by
vladtheodor
Mai am putzin shi (re)bag tigari classice in gura. Foame de lichid aromat si preturi umflate cu pompa. De calitate nici nu mai vorbesc. Scumpe toate Wolfy. Daca nu mai lasa vamesii sa intre lichidul prin vama o sa ne uitam lung la betisoare

Mai bine vezi daca poti lipi un filament de bec normal pe atomizor

Cred ca trec iar pe classicele moldovenesti si ucrainiene...
Am observat si eu ca lichid e prost mai nou. Am luat cofee si era doar foarte dulce. aromele nu exista si parca infunda atomizor. Se poate inrtampla de la prea mult zahar.
Referitor la ET, daca tragi linie, nu merita. O gramada de bani si nervi ca sa fii (eventual) satisfacut....
Eu "rezist" doar pentru ca nu mai vreau sa fumez analog. Seara simt nevoia sa pufai (am reusit sa nu mai trag in timpul zilei si e OK). Ma simt mai bine. Si consider ca merita nervii si banii pentru asta. Daca regret ceva este ca m-am apucat acu 20 de ani. 
O sa incerc lichid european (sper eu - ca asa se lauda). Mult mai scump dar nu chinezarie. Nici nu stii ce baga in ele....
Am observat de asemena o sensibilitate la PG (zic eu - trebuie sa incerc NPG).