Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
Member
Eu las atomizorul meu in cola peste noapte, sau lamaie stoarsa (sa sti ca-i tare buna la curatit zeama de lamaie
) dar nu scaldat cu totul, doar partea cu rezistenta o las la scaldat ca sa sap de acumularea de lichid din interiorul atomizorului. Am realizat ca nu-i bine doar dupa ce-a desfacut aomizorul si am vazut constructia lui.
Lasa-le mai mult timp in cola, e stiu ... 2 zile daca tot nu le folosesti, (in cazul tau, le poti lasa scaldate cu totul) ai depuneri de rezuduri de la propylen glycol si de aceea nu merge bine, iar daca nu merge bine (nu scoate suficienti aburi) degeaba mai incerci, ca-l ineci si mai tare... Daca inca mai scoate aburi inseamna ca nichelina nu e intrerupta si se poate resuscita atomizorul
Le scoti dupa 2-3 zile si le lasi la soare inca cateva ore (jumate de zi), sa fi sigur ca s-au uscat si in interior si vezi apoi, data nici asa nu ai rezultate favorabile, atunci trebuie adusa nichelina la temp maxima, sa se inroseasca, atunci se arde toata mizeria
Eu am folosit apa oxigenata, si un incarcator vechi de Nokia la care i-am taiat mufa si i-am pus pe fire o mufa mai mare (de laptop), care se potriveste f bine la atingerea contactelor atomizorului (mai tai putin cu cutitul acel adaos de plastic din capatul mufei) si ai contact super. Am pus 4-5 picaturi de apa oxigenata si am lasat sa fiarba pana la evaporare (pana nichelina s-a inrosit cateva secunde 3-4), Am repetat de inca 2 ori, si s-a curatat nichelina f bine. Am folosit apoi atomizorul ca si nou. Nici nu mi-a venit sa cred ce bine a mers apoi.
Prin fierberea atomizorului, nu-i prea bine, Eu am omorat asa unul, pt ca l-am uitat in clocot, si s-au topit firele in interior 
Daca iti ramane apa in atomizor, sa nu te astepti sa-ti mearga bine, pe langa faptul ca-ti face scurt si poti stica si bateriile, apa nu se evapora la 60 grade C ca propylen glycolul, iar bateriile nu pot oferi rezistentei o incalzire pana a 100grade C ca sa poti evapora apa.