It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!
Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !
Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Avand in vedere ca jocul este crossplatform intre PC si PS4 sper ca nu este o problema daca mai postez si eu pe aici , azi am avut primul ranked match cu Cammy, si a inceput in confuzie, motivul find ca si eu aveam tot costumul alb cu albastru selectat, si am crezut ca mi-a patit ceva tastatura lol, dupa ce mi-am dat seama ca defapt eu sunt cel in verde mi-am revenit totusi XD:
Al doilea meci a fost impotriva unui button smasher ... cum si eu la randul meu sunt nou cu Cammy (astazi doar am inceput sa joc cu ea), mi-a fost greu sa-i citesc miscarile, ca sa nu mai pomenim ca in a doua runda am fost perturbat de maicamea... nu am reusit prea bine sa fiu atent in doua locuri in acelasi timp... Dar am castigat XD:
PS: sunt nou la seria Street Fighter saptamana trecuta mi-a facut cadou un amic USF IV, care mi-a placut si ma facut sa vand tot ce pot ca sa iau acest joc, sper sa pot deveni mai bun la el XD.