Doua mentiuni, evident oarecum personale. Mie si FC4 mi s-a parut a fi un joc reusit din punct de vedere tehnic pe PS4 inca de la inceput. Iar jocul asta fiind de fapt un redesign al aceluiasi joc, nu il vad ca pe un pas inainte din punctul asta de vedere. Comparativ cu unele jocuri AC da, cu FC nu prea.

Grafic jocul asta nu mi se pare superior lui FC4, nici din punct de vedere al calitatii texturilor nici al luminozitatii, nici macar a aspectului "artistic". As zice dimpotriva. Mi s-au parut multe zone din joc pana acum inferioare din punct de vedere grafic celor din FC4.

Quote Originally Posted by Encman View Post
sper ca are si o mecanica/gameplay mai bun decat precedentul Far Cry in ceea ce priveste vanatul, jupuitul, etc.
not really. same all same all.

iar legat de mamuti, mi se pare ca reprezinta acelasi nivel de forta disproportionata fata de jucator, cum aveau rinocerii din FC4 sau elefantii desi e drept ca n-am incercat sa vanez un elefant in FC4.

Dar ia sa incerce cineva sa vaneze un rinocer sau elefant in FC4, fara armura, cu doua bare de health si cu arcul simplu fara niciun upgrade.