Toata suflarea gamerilor este taiata....momente de furie...dezamagire...speranta....bla, bla bla.
Trei posibilitati se intrevad la momentul actual asa cum spuneati voi:
- aveti Xbox one, va enervati, il vindeti, va faceti pc beton, cumparati jocurile pe Windows 10 - Microsoft face bani!
- aveti Xbox One, nu va deranjeaza anuntul, cumparati jocurile pe consola, Microsoft face bani!
- nu aveti Xbox one ci PS4, vreti sa jucati exclusivele Microsoft, normal ca nu va luati consola lor ci le cumparati pe PC, Microsoft face bani!
- nu aveti Xbox One, ci PS4, va doare in cot de exclusivele Microsoft, Microsoft nici nu face bani, dar nici nu pierde.
- ultima varianta, aveti pc, vreti sa jucati exclusivele Microsoft, nu aveti decat sa treceti la Windows 10 si sa cumparati jocurile ....
Eu o vad simpla treaba cu jocurile exclusiviste pe 2 platforme, pt. ei e win-win in orice caz.
Sony nu vor fi afectati deloc, ba chiar vor vinde in continuare bine consola si jocurile.
Gamerii se inflameaza foarte usor de la orice veste care se apropie ca si importanta de Apocalipsa, gigantii software s hardware facand bani pe nervii nostri!
Indiferent de situatiaa momentana aceste lucruri, eventual inovatii nu sunt rele pentru end-useri deci nu are rost sa amplificam stirile. In orice situatie eu voi cumpara jocul Quantum Break si Forza Horizon 3 cu preoder pe Xbox One pentru ca nu stau de construit pc-uri. Mi-a luat 2 ani sa scap de ele si sa trec pe Ipad+mediaplayer acasa ca sa ma reintorc la carcasele imense consumatoare de watti si drivere incompatibile ale pc-urilor.