Cu un asa mp nu faci primavara asta e clar. Lasand la oparte neajunsurile de gameplay, peste care sa zicem ca as mai putea trece jucand cu prietenii si distranduma. Insa sa astept intre meciuri 5 minute si chiar mai mult sa incep un alt meci ce dureaza si el tot cam 5 minute......imi pare rau sa o zic, fiindca e seria mea preferata insa e penibil. Pe cat de bun o fi partea de sp, pe atat de prost e netcode-ul si mp la jocul asta.

Ca sa dau un exemplu, ghici cat stau sa gasesc un meci la Black Ops 3?...1 secunda!...da ati citit bine, 1 secunda si inca cateva secunde sa inceapa meciul,asta daca nu e deja eventual inceput, caz in care ma baga instant in meci. Ok inteleg ca ND nu sunt si nu au pretins niciodata ca sunt maestrii in mp ca cei care lucreaza la seriile COD. Insa totusi am trecut la o generatie noua de console, nu ar mai trebui in nici un caz sa dureze atat de mult sa gaseasca si sa inceapa un meci de mp, astia is timpi de asteptare ca pe PS3 daca nu chiar mai rai. Sa angajeze naibii un team calumea care sa se ocupe de partea de mp a acestui joc ca in asa fel eu unul nu ma vad jucandul prea mult. Refuz sa mai astept mai mult de 1-2 minute in looby sa joc o partida de mp, daca altii poot si ei ar trebui sa poata.