Quote Originally Posted by Chewie View Post
Nu s-a lansat niciun patch.

O sa fie probabil singura achizitie regretabila de pe PS4. Nu am jucat niciodata Beyond Two Souls sau Heavy Rain pana acum, si am zis ca nu poate sa fie chiar asa rau cum se zice prin review-uri...nu imi vine sa cred cat de slab e Heavy Rain din orice punct de vedere si cat de plictisitor e BTS, poate e de vina perioada in care le joc si erau mai interesante la vremea lor, dar au fost foarte dezamagitoare. Nu credeam ca or sa fie jocuri mai slabe ca Rise of the Tomb Raider anul asta, remaster sau nu.
Mie mi-a placut Fahrenheit de la Quantic Dream, urmat indeaproape de Heavy Rain (Beyond n-am jucat. pls forgive). Nu sunt jocuri perfecte, voice acting-ul lasa de dorit, si n-au "imbatranit" chiar bine. Acum, normal ca daca le joci cu ideea de a gasi nod in papura n-o sa-ti placa.

Marea problema a lui David Cage sta in scenarii, au mult potential, dar reuseste sa le faca praf intr-un fel sau altul, ceea ce impiedica jocurile sa-si atinga apogeul. Pare ca ia cate putin din mai multe filme, dar toate particelele puse laolalta nu se unifica cum trebuie, uneori povestea avanseaza repede, alteori mai incet, nu e o experienta consistenta. Din 2010 storytelling-ul in jocuri a evoluat foarte mult, avem Telltale, The Last of Us, chiar si Until Dawn (nu pretinde ca e mai mult decat e, un fel de Cabin in the Woods al jocurilor horror), dar totusi n-as numi Heavy Rain un joc slab. Pana la urma asta a fost unul din motivele pentru care am vrut PS3 si n-am fost dezamagit, cel putin nu in primul playthrough. Cat despre remaster, ma abtin... speram sa fie un motiv bun ca sa rejoc Heavy Rain si sa incep Beyond Two Souls, acum nu mai sunt asa convins. Pe cel din urma l-am vazut la vreo 20-30 de lei pe PS3 acum cateva luni.