Single post: Quantic Dream Collection
-
Junior Member
Clasica scuza, daca nu ii place cuiva jocul, jucatorul e vionovat, de parca orice joc din lume e facut pentru orice jucator.
Sunt destule jocuri cu poveste matura care nu sunt plictisitoare, singurul motiv pentru care am luat colectia asta fost pentru ca eram interesat de poveste, dar cum nu l-am jucat niciodata nu ma asteptam gameplay-ul sa fie atat de tedious. Nu e genul de joc care pot sa il joc pe un controller, este mult prea slow paced cand joci cu Aiden sau cum il cheama, este extrem de deficitara navigarea in spatiu si dureaza mai mult decat trebuie sa interactionezi in modul spiritual, o fi povestea overall buna si chiar vreau s-o "experimentez" dar pentru mine tot gameplay-ul se rezuma la a da cu dreptu in stangu.
Poate am inceput prost jocul, sincer nici nu am putut sa joc mai mult de 40-50 de minute pana am trecut pentru 20 de minute la Heavy Rain, si am pus cutia in dulap, imi imaginez ca inca sunt la partea de tutorial/introducere. Am intrat direct pe remixed levels, poate o face povestea jocul mai interesant in modul classic, unde din ce am citit random prin review-uri are time skip-uri foarte mari intre trecut si prezent.
Referitor la Tomb Rider, nici nu ajungem sa o dam pe subiectivisme, in mod obiectiv in afara de grafica, jocul e inferior reboot-ului din 2013, ca unii s-au multumit doar cu ce ofera, e partea a 2-a. Gameplay-ul desi identic e mult mai rough si lipsit de polish, personajele sunt foarte slabe la fel si povestea si nu aduce nimic nou care sa te faca sa vrei sa joci. L-am jucat 10 ore (41-42% completion cu toate collectibles) dar in niciun caz nu o sa-l mai joc vreodata, mai e si prost optimizat comparat cu primul (da am PC destul de bun sa il duca la maxim si da, stiu ca texturile pe high au nevoie de multi GB de VRAM).
Cat despre restul, nu, fix genul asta de jocuri imi plac si ma joc, nu joc shootere (pure si plictisitioare, gen CoD, CS sau mai stiu eu ce FPS/TPS overhyped e popular in perioada asta) si nici fightere. Motivul principal al oricarui joc pe care il iau e povestea, pana si in Bloodborne, putin imi pasa de cat de fast paced e un joc si nu sunt fan al "pac-pac-urilor", dar am si niste limite inferioare de rabdare.
Sper ca sunt destul detalii pentru finalizat profilul meu de gamer, care se pare ca unii au inceput sa-l contureze pentru a-mi demonstra ca eu sunt problema pentru care nu imi place un anume joc. Daca vreti, puteti sa va legati si de faptul ca am considerat Uncharted 4 mp beta drept mediocru pentru chestiile disponibile si feeling overall (scuzati ca nu imi place "pac-pac" cum ati presupus initial, nu il apreciez, "pac-pac" cu poveste, aia e complet diferit, si sper sa fie un final excelent "pac-pac-ul" cu poveste din Uncharted 4).