Single post: Fallout 5
-
Member
Eu cred ca ar trebui sa se grabeasca cu el, nu cum au facut cu Fallout 4. Citeam undeva ca de Fallout 4 s-au apucat in 2009 si asa cum am vazut cu totii, l-au scos in 2015. Mult prea mult timp pentru productia unui joc, dupa parerea mea. Am vazut cu totii ca Fallout 4 nu e foarte deosebit de New Vegas sau Fallout 3, ca mecanica si concept. Daca te apuci de un joc in 2009 - 2010, nu-l poti face decat cu ce ai atunci la indemana (motor, posibilitati grafice, etc.), ori datorita acestui fapt, in 2015, jocul facut in 2010 este cam sters si demodat. De aceea cred ca vor trebui sa scoata Fallout 5, cel tarziu in 2018 si cu mult mai multe imbunatatiri fata de cate au adus in Fallout 4 fata de Fallout 3 (o varietate mai mare de item-uri, misiuni mult mai putin repetitive, o grafica mai buna la interioare si detalii obiecte, fara loading cand se intra - iese dintr-o banala camaruta, o harta mai mare, si altele). Ce am spus aici, sunt parerile mele personale si nu am pretentia sa fiti de acord cu mine. Fiind insa un mare fan al acestui joc, am simtit nevoia sa mi le expun.