Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Intrebari sau probleme care nu necesita deschiderea unui thread
-
Senior Member

Originally Posted by
Csander
Aveti idee daca la Altex precomanda iti garanteaza livrarea la cel mai mic pret?
De exemplu am precomandat un produs in decembrie la pretul X si acum vad ca pretul s-a micsorat. Il voi primi la pretul cel mai mic desi in istoric imi apare precomanda inregistrata cu pretul vechi?

Originally Posted by
Dant3
Îl primești la prețul cel mai mic 100%, dar ca să nu stai stresat da-le un mail. Ai formularul de contact pe site.

Originally Posted by
DIDE
Altexul livreaza la pretul din ziua comenzii.... cum a fost si cazut la The Division, l-am comandat in dec cu 449 Gold Ed, si aseara l-am luat din magazin (Altex logic

) cu 350 parca, azi ma suna curierul ca pentru joc trebuie sa achit 449 ....
Pana la urma i-am intrebat direct cum se procedeaza in acest caz si acesta a fost raspunsul lor:
In ceea ce priveste solicitarea dumneavoastra, va informam ca precomanda se va confirma la pretul initial.
Asadar daca faci o precomanda in tot timpul pana la livrarea comenzii trebuie sa stai cu ochii pe site si in situatia in care pretul scade mai faci o precomanda si tot asa. E-commerce romanesc...