Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Vecin galagios
-
Mad Collector
tudy - e simplu dute la asociatie si afla daca e chirias sau proprietar / daca e chirias (aproape sigur) afla datele de contact ale proprietarului si trimite-i angry mail si zi-i ca il reclami la politie daca nu se potoleste. Eu zic ca nu trebuie sa iei lucurile in propria mana, n-are nici un rost, nu degeaba au aia super legislatie si politia e "spirt" nu ca la noi.
Daca e proprietar (din cate imi aduc eu aminte si tu esti proprietar) deci politia ar trebui sa te asculte, suna-i cand omu e in "fibrilatii" cu muzica blana si eventual spune'le ca asa e tot timpul si roaga-i sa vina si se vorbeasca cu el. (dupa 2-3 amezi de cateva sute de euro vinde singur radioul / sau pe ce asculta el acolo si se muta).
PS: eu am facut cum incerci tu .. insa in Romania, in timpul facultatii vecini de deasupra (2 frati) aveau prostul obicei sa bea bine vineri si sambata seara inainte sa plece in club (evident cu manelele sau orice alt gen pana la 12-1 noaptea). Am pandit un moment prielnic cand s-a intamplat si la ora 9 dimineata am pus rock la maxim si am plecat de acasa, dupa vreo 3 ore a sunat telefonu ca nu mai poa sa reziste si vor sa doarma ca sunt rupti din club si le-am zis ca asa patesc si eu in fiecare seara cand vin rupt de la munca/scoala cand se duc ei la club si ne-am inteles