Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul iPhone & iOS
-
11-03-2016 11:44 #3349 SP
Admin
tudy: mie iPad Pro-ul mi se pare a fi cea mai buna tableta existenta pe piata. E la ani lumina de orice concurent, arata de zici ca nu-i adevarat si se aude impecabil (pt. o tableta). Se misca asa cum zice si Apple, mult mai bine decat tone de laptop-uri de pe piata. Ii pui o tastatura/mouse si lucrezi linistit pe un Pro. De Pencil nu mai vorbesc (daca esti in domeniu). Pe mine m-au oprit 2 lucruri sa-l achizitionez: 1. pretul (care pentru varianta de 128GB e un pic cam sus si nu-mi permit acum) si 2. dimensiunea ca tableta (nu m-am putut obisnui cu ea pe perioade de lucru mai mari). Dar cu siguranta voi avea un Pro la un moment dat 
Cand il compari cu un iPod Touch-ul, poate tu cand te referi la utilitate, te gandesti la faptul ca nu ai un MacOS pe el... Sa fiu sincer, in ultimele luni (cat m-am ocupat de constructia casei), laptopul a stat intr-o cutie, si absolut tot ce am avut nevoie a fost pe iPad. Planuri in AutoCAD, Numbers, Pages, Keynote, schite si toate cele... n-am simtit nici macar o secunda nevoia de un laptop. Unde mai pui ca luni de zile iPad-ul a fost routerul casei (de pe el am dat net la toate celelalte device-uri). Ah, si pentru o perioada a fost si TV-ul casei (ca deh, unde nu e curent... nici Dzeu nu cere).
P.S. Asa la rece, iPod Touch-ul nu stie de multi-window, editare 4K, are de 4 sau 5 ori mai putin RAM, un speaker jenant (fata de 4 pe Pro), baterie de x ori mai mica... de rezolutie nu mai vorbim. Ce Dzeu man, cum sa compari mere cu pere?