tudy: mie iPad Pro-ul mi se pare a fi cea mai buna tableta existenta pe piata. E la ani lumina de orice concurent, arata de zici ca nu-i adevarat si se aude impecabil (pt. o tableta). Se misca asa cum zice si Apple, mult mai bine decat tone de laptop-uri de pe piata. Ii pui o tastatura/mouse si lucrezi linistit pe un Pro. De Pencil nu mai vorbesc (daca esti in domeniu). Pe mine m-au oprit 2 lucruri sa-l achizitionez: 1. pretul (care pentru varianta de 128GB e un pic cam sus si nu-mi permit acum) si 2. dimensiunea ca tableta (nu m-am putut obisnui cu ea pe perioade de lucru mai mari). Dar cu siguranta voi avea un Pro la un moment dat

Cand il compari cu un iPod Touch-ul, poate tu cand te referi la utilitate, te gandesti la faptul ca nu ai un MacOS pe el... Sa fiu sincer, in ultimele luni (cat m-am ocupat de constructia casei), laptopul a stat intr-o cutie, si absolut tot ce am avut nevoie a fost pe iPad. Planuri in AutoCAD, Numbers, Pages, Keynote, schite si toate cele... n-am simtit nici macar o secunda nevoia de un laptop. Unde mai pui ca luni de zile iPad-ul a fost routerul casei (de pe el am dat net la toate celelalte device-uri). Ah, si pentru o perioada a fost si TV-ul casei (ca deh, unde nu e curent... nici Dzeu nu cere).

P.S. Asa la rece, iPod Touch-ul nu stie de multi-window, editare 4K, are de 4 sau 5 ori mai putin RAM, un speaker jenant (fata de 4 pe Pro), baterie de x ori mai mica... de rezolutie nu mai vorbim. Ce Dzeu man, cum sa compari mere cu pere?