Single post: VR, AR, MR, XR - Realitate Virtuala, Augmentata, Mixta
-
Admin

Originally Posted by
2039
Hz este limita de FPS pe secunda, TVurile dubleaza fps daca lasi tu optiunea ON, PSVR are 120Hz adica limita de FPS de 120, toate jocurile PSVR vor rula la 120 fata de vive/oculus la 90, PSVR e mai bun, asta e, nu castiga pc-ul mereu
Nu stiu de ce ai impresia ca aici ne dorim sa castige o solutie sau alta... Discutam despre care este mai OK dpdvd tehnic si de ce nu, al bugetului. Momentan la buget e mai OK PSVR-ul. Pe hartie, tehnic, e cea mai slaba dintre solutii. In realitate, vom vedea exact ce va fi dupa lansare.

Originally Posted by
2039
have fun with Oculus on PC in AAA games boys
...
spoiler: baiatul aproape lesina in video din cauza la oculus dati pe la minutul 4:40
Asta inseamna VR bun... e totul atat de realist, incat creierul confunda ce vede randat ingame cu realitatea. Iar in realitate, daca nu ai pilotat niciodata un avion/elicopter, iti garantez ca si tie ti-ar veni sa dai la rate. Din pacate, genul asta de senzatie n-o sa ti-l dea niciodata ceva in 1080p. Eu am testat, si vad spatiile dintre pixeli... pixelii sunt prea mari... rezolutia e pur si simplu insuficienta pentru a umple tot spatiul... e enervant... Repet, nu am testat pe PSVR... insa subliniez aici (si reveniti dupa lansare sa-mi spuneti daca am avut dreptate sau nu): 1080p pe VR nu are ce cauta, decat poate daca vrei sa te uiti la un film... si folosesti CinemaVR sau alte prostioare... si dai FOV-ul mai mic (practic micsorezi diagonala).