Acu o saptamana m-am tot invartit intr-un magazin din Arad (din ala ieftinica) Era la 10Lei exact lanterna din aia, are butonul in partea din spate si nu are mod push on e pe mod (click-declick), de aceea n-am luat lanterna, Dar acu, cred ca ma duc s-o iau Vad ca arata binisor, Banuiesc ca poti utiliza bine acel buton chiar daca e incomod acolo "in spate" pt ca ai impresia ca-ti impingi ansamblu lanterna mustiuc in gura

De asemnea, ma gandeam daca in locul acelui adaptor pt 3 baterii AAA, daca s-ar putea folosi doar o singura baterie de 3,6V si amperaj cat mai mare, (trebuie sa se poata, trebuie doar probate baterii)
Si dupa um vad eu, dupa imaginisi dupa cum am studiat eu lanterna, acel adaptor pt 3 baterii AAA, are legaturile in serie, (pt ca o baterie e pozitionata invers), ceea ce insemna ca daca punem baterii AAA de 3,6V vom ajunge la o tensiune de app. 12V, ceea ce sigur v-a arde nichelina. Vor trebui folosite baterii de AAA de 1,2V. Se pare ca bateriile tale NiMH chiar sunt "obosite" de nu ti-ai ars atomizorul sau ai modificat legaturile adaptorului, in paralel