Quote Originally Posted by Templier View Post
DPMDV 1 negativ vs 17 voturi pozitive nu e un impediment.
Ai zis bine: din punctul tau de vedere. E opinia ta si o respect. Insa din punctul meu de vedere 1 negativ e foarte grav si la 100 de calificative. Mai ales aici, unde daca un user ia negativ pe nedrept poate foarte usor remedia situatia. Deci negativ inseamna ca a dat teapa. Acum ca tu consideri ca e irelevant ca a dat si el acolo o teapa daca a facut alte 17 tranzactii ok e altceva.

Eu tin cont si de vechime si nr de posturi si de varsta (daca o pot afla), sunt sanse mult mai mari sa iau teapa de la un pustan decat de la un om matur. Nu zic ca toti tinerii sunt tepari sau ca nu exista oameni maturi tepari.

Ca idee, daca tot ai dat exemple, imi amintesc de prima mea tranzactie cu divayo, poate sa confirme si el daca va citi. In urma cu mult timp a cumparat prima data ceva jocuri de la mine, i-am cerut plata in avans si mi-a platit fara ezitare. Acum are peste 500 TR si nu cred ca exista cineva care sa nu-i plateasca lui in avans (in afara de cei super paranoici).

In fine, ma opresc aici, eram doar suparat ca MonkY sustine rambursul, mai ales ca rambursul nu te protejeaza deloc de tepe.