Single post: Proiect Aequilibrium

1. #5 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Desi am trecut prin ceva probleme (standul a iesit mai mare decat trebuia si a fost taiat, gaura de preaplin e data in dreapta - desi trebuia in stanga), eu zic ca in aceasta faza arata destul de bine. De data aceasta nu am mai incercat sa mi-l lipesc singur si am apelat la profesionisti, Aquadec in cazul de fata. Sper sa ajunga cu brio la mine, intrucat nu a fost facut pe pozitie.

Dupa ce ajunge aici, va trebui sa realizez o placa din PAL si sa caut ceva gen izopren pentru a aseza sub acvariu (ajuta la vibratii). Wish me luck! Revin cu poze oricum!

P.S. Multumita celor de la Pepika am rezolvat cu acvariu temporar si am primit si ajutor in caratul apei (bune butoaiele alea maestre!). Iar cu ajutorul lui Cristi Ionescu am prins pestiucii. Vedeti, munca in echipa, nu gluma!
    Attached Images Attached Images aequilibrium_making_of_acvariu_3.jpg aequilibrium_making_of_acvariu_4.jpg aequilibrium_making_of_acvariu_5.jpg aequilibrium_making_of_stand_3.jpg aequilibrium_making_of_stand_4.jpg aequilibrium_making_of_stand_5.jpg aequilibrium_making_of_stand_6.jpg aequilibrium_making_of_stand_7.jpg