Tocmai ce am fost la Altex sa imi iau castile Sony Gold, dar am fost surprins ca mi-a dat decat un certificat de garantie pentru un an. La eMag pentru acelasi casti scrie 2 ani, dar numai au de mult in stoc. Imi puteti spune daca pe bune la Altex se ofera decat un an de garantie pentru accessorile de playstation sau a fost o greseala?
---------- Post added 17-03-2016 at 11:16 ----------
Nu stie nimeni de timpul de garantie acordat de catre Altex/MG pentru accessori de genul asta?
Sper sa fii norocos cu castile tale si sa te tina plasticul din care e facut cat mai mult. Garantia este de 1 an, dar la ce service li se ofera, garantia este egal cu zero, pentru ca nu se respecta. La mine au crapat la balamalele care rabateaza difuzoarele, le-am dus la garantie la Altex care le-au trimis mai departe la service-ul Sony si mi-au zis ca ''s-a aplicat soc mecanic''. Mare grija, daca vezi linii subtiri pe plasticul albastru, du-le direct sa ti le schimbe cu altele, nu mai astepta sa se crape. Castile mele nu-s mai vechi de un an, tot ce-am facut a fost sa le scot de pe cap si sa le pun la incarcat. Arata ca dupa razboi. Plasticul ala din care sunt facute e sub orice critica. S-au crapat intr-un loc, si apoi a doua zi apareau alte crapaturi. Am pus banda adeziva pentru a opri casarea plasticului, nu stiu cat mai duc saracele.