Daca se va dovedi adevarat ce se zvoneste prin toate articolele astea, imi joc linistit backlogul, las Plusul sa imi expire si asta e. Favorizez joaca pe console pentru ca e convenabil: iti iei o consola si stii ca vreme de 7 ani cat primeste suport nu bagi banii decat in jocuri. Dar acuma daca chiar iese PS4K asta in noiembrie, eu ma trezesc ca PS4-le cumparat in iulie anul trecut nu mai e tata lor. In loc de 7 ani am parte de nici un an jumate. Daca vreau un sistem upgradabil imi fac PC. Eu totusi sper sa nu fie asa inapti Sony si sa le arate des'tu celor 40+ milioane de clienti actuali PS4. Sa redea filme 4K si upscale la joace, ok. Dar daca incepem sa vedem diferente de genul Watchdogs PS4 vs PS3, ca mai apoi sa vedem chestii gen BO3, jocuri cu sisteme scoase pentru PS4 pe motiv ca "nu suporta consola"(I call bullsh!t) si optimizate cu picioarele, ca sa te forteze sa faci upgrade, ori chestii gen RDR 2 pe PS4K si PS4 ramane "indie machine"... Hell no. "Bravo vouă celor care ati asteptat si nu ati dat inca banii pe PS4 si f*ck you all early/current adopters" zice Sony cu asta. Eu totusi sper sa fie ceva informatii amestecate si cele 2 console sa coexiste fara sa fie data la o parte consola actuala.

Sent from my LG-V500 using Tapatalk