Salutare. Eu am cont facut pe regiunea US si de vreo 2 ani am tot folosit cardul meu de la BRD cu adresa de facturare din US pentru tranzactii de pe xbox 360 marketplace si de pe xbox one store. Totul a mers bine tot acel timp. Asta pana pe data de 26/03/2016 cand am incercat sa cumpar un joc ca de obicei, cu acelasi card, si am fost lovit cu preafrumoasa eroare PBR9002. Inca de atunci nu pot scapa de aceasta eroare sub niciun fel. Am incercat tot ce mi-a trecut prin cap, am setat o alta adresa de facturare din US, am readaugat cardul, am mai completat niste informatii optionale in contul meu Microsoft, am folosit VPN de US, am redescarcat profilele pe console, toate fara vreun efect. Am contactat Xbox Support prin live chat si agentul cu care am fost conectat mi-a destainuit foarte precis ca tranzactiile recente au fost refuzate datorita diferentei dintre adresa de facturare pe care am scris-o in contul meu Microsoft si adresa de facturare inregistrata la banca emitatoare a cardului... asa din senin. Mi s-a spus ca cardul in sine nu este blocat de la a face orice tranzactie si nici contul meu in sine nu este in intregime blocat de la a face tranzactii, ci ca fiecare incercare de a cumpara un continut cu cardul respectiv este tratata individual si refuzata datorita motivului mentionat anterior. Asadar, pentru cei nenorocosi care inca sunt biciuiti cu eroarea PBR9002, pare sa fie o eroare mai indelungata sau poate chiar permanenta... Agentul respectiv de la Xbox Support mi-a sugerat sa creez un cont de PayPal bazat in US cu adresa de facturare in US si sa atasez cardul meu la acel cont si cica asa ar merge; problema cu asta este ca nu e prea usor sa creezi un cont de Paypal in regiunea US daca nu esti din US, deoarece contul nou creat trebuie verificat prin SMS catre un numar de telefon din US. Ceea ce mi-a mers in schimb este sa cumpar credit pentru contul meu Microsoft (cod trimis prin email) chiar de aici Buy Xbox Digital Gift Card - Microsoft Store folosind chiar cardul de la BRD care nu mai merge pe Xbox Store si apoi sa cumpar continutul de pe Xbox Store folosind creditul de pe cont. Asta ar fi o alternativa, cat o mai merge si asta. Poate daca m-oi hotari candva, oi cere sa mi se dea un alt numar de card de credit la BRD... Inca ceva, ciudat, tranzactiile digitale pe Xbox par sa mearga cu acelasi card al meu de la BRD doar daca le fac de pe consola Xbox 360; din orice alt loc nu merge.