Nu cred! Nu pot să cred! Am trăit s-o văd și pe asta. Păi unde e entuziasmul? Unde e bucuria nemărginită că Nintendo a aplecat urechea la părerile criticilor și a intrat, în sfârșit!, pe platforma mobilă? Că dacă nu o făcea, ar fi fost sortit pierzaniei?!
Nu ai cu cine socializa, minigame-urile sunt plictisitoare, e greoaie (aplicația), e așa și pe dincolo...
Păi ABSOLUT TOATĂ platforma mobilă e boring! Nimic nu are durată de viață mai lungă de două stații de tramvai. S-a demonstrat că prostia asta cu "lumea vrea Nintendo pe mobil pentru că lumea are dreptate și viitorul e AppStore și Google Play" e un mare fâs? Quod erat demonstrandum.
Păi ce vroiați? Miitomo à la Facebook? Check in-uri din cluburi și postări că e dimineață, e frig, e cald, ce mănânc, ce beau, sunt pe WC, sunt la mare?
Ce mini jocuri vroiați? Rezident Evil sau Tomb Raider? Eventual Zelda: Twilight Princess moca?
Nu ai cu cine (nu tu, în general vorbind) cu cine socializa...păi cum? Miitomo nu permite logare cu G+ numai cu "marele" Facebook și Twitter. Eu, nimeni în drum, cu Google Plus-ul meu, am o grămadă de amici în Miitomo. Cum e posibil așa ceva?

Apar deja nemulțumiți și "la ei", la străini: " vai, nu așa mi-am imaginat că o să fie, vai, sunt plictisit, vai...". Sigur, pentru că asta e platforma mobilă: un mare *****. Mai bun și mai elocvent exemplu nici că se putea aduce.
Sigur, nu-mi imaginez că Nintendo a făcut-o cu intenție. Aplicația e încă la început de drum, se poate îmbunătăți pe parcurs.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk