Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Meciuri / Campionat FIFA 16
-
Member
Urasc genul asta de om , contra la orice dar o mana de ajutor nu stiti sa dati
gvingi76 de ce nu zice nimic ? si omul asta ma ajutat fara ca macar sa ii cer ajutorul
corbua23 la fel , ma ajutat fara sa ii cer ajutorul ei de ce nu mai zic nimic ?
Restul cu gura mura , la inceput nu va placea o chestie a schimbato acum ca a venit unul ba nu imi place aia aaa pai nici noua
La urmatorul campionat se va folosi metoda alea un poll si orice comentariu de schimbare a ei nu va fi bagat in seama si aceasta metoda se va folosi permanent si regulamentul va ramane acelasi
Aveam o idee sa facem un campionat mai mare ca in liga 1 si am vrut sa fac chiar si cu inscrieri pe bani (10 ron ) si locul 1 castiga 50 = % locul 2 = 25% si locul 3 = 25%
Dar imi sterg chestia asta din cap fiindca sunt sigur ca am sa fac mai mult rau decat bine fiindca deja exista discutii
PayPerView mi cer scuze ca am o viata personala , mai exact probleme de sanatate care le-am rezolvat
Situatia din campionat va fi afisata astazi !