Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
Member
Tare poza. Rebel? Fugi de ET? 

Originally Posted by
stavros77
Acumulatorii R3 sunt de 1,2V....am lasat legaturile in serie de teama sa nu ard atomizoarele.Am sa incerc si in paralel , asa e si normal sa functioneze.
In paralel, la 1.2V nu o sa se intample nimic, ET functioneaza intre 3.6V si 4.2V (5-6V la un mod). Daca te referi la paralel cu acumulatorii gri pe litiu, te-as sfatui sa nu incerci. Acumulatorii pe litiu nu se pot pune in paralel decat in fabrica dupa ce sunt testati sa fie aproape identici. Pericolul e sa explodeze.
Chiar daca ma repet, nu folositi acumulatori Li-ion sau Li-poly fara protectie, ochii nu se schimba in caz de nenorocire. Plus ca cei cu protectie nu sunt mult mai scumpi.

Originally Posted by
stavros77
Cam asa arata eT-urile noastre folosite cu lichidul chinezesc..sper sa nu facem si diabet de la atata zahar

Gustul dulce e de la glicerina... Depunerile sunt de la aditivii din lichid (coloranti si amelioratori).
Am gasit o sursa de lichid "curat", nu ecopure, si astept prima comanda cu mostre, o sa revin cu impresii.
G71, CR2 cu protectie se gasesc foarte greu, iar cand ii gasesti iti dai seama ca sunt mai lungi cu 2mm.
O sa revin in 1-2 saptamani cu un mod ce foloseste un acumulator 18650 de 2600mAh (cu protectie), incarcare prin usb direct si functie de USB passthrough. E in faza de design cat astept sa-mi soseasca acumulatorii si cipul de incarcare.