Ma mir ca experimentezi buguri, glitchuri si mai ales frame drops la Ryse. L-am jucat de vreo 5 ori si nu am intalnit asa ceva... L-ai jucat cumva inainte sa se instaleze complet?
Din cate am inteles, ai toate jocurile in format digital. Acestea da, se instaleaza ceva mai repede decat pe PSN, dar la cele fizice e un cosmar. Mi-a instalat Quantum Break intr-o ora, Ryse in vreo 5(am mai scris despre asta, am crezut ca e stricata consola), iar Sunset Overdrive in vreo 30 de minute. Cel mai intelept e sa te deconectezi de la net cand instalezi un joc fizic si il lasi dupa ce ajunge la 100% sa isi downloadeze updateuri si patchuri.
In ceea ce priveste controlerul, normal ca tine de preferinta fiecaruia, dar sincer cel de PS4 e o gluma proasta spusa de un betiv dintr-o carciuma ardeleneasca duminica dupa-masa. Asta tine doar de mine, dar il urasc cu patos. Abia astept sa-mi ajunga adaptorul pentru a folosi Elite-ul si pe PS4.
Nu stiu cum stai cu preferintele pe partea de multiplayer, dar ar trebui sa incerci Gears Ultimate si Halo 5.