Single post: Ghidul unui utilizator Playstation... care si-a cumparat Xbox
-
Senior Member
+1 pentru punctul de vedere al lui Rasko, daca instalezi jocurile fizice si ai update-uri la ele vor dura extrem de mult sa se instaleze, acest lucru nu l-am intalnit la PS4. Pentru cele digitale pot spune ca se instaleaza destul de repede.
Gamepad-ul de Xbox mi se pare mai bun ca cel de PS4, dar nu am probleme nici cu DS4. Si intradevar am mainile mai mari poate de aceea prefer un gamepad mai mare.
Meniul dupa update-ul de Next Experience a devenit complicat. Si inca incearca sa-l repare cu patchuri. Nu am reale probleme deoarece m-am invatat cu el, dar asta nu inseamna ca cel de PS4 nu e mai aerisit, de departe e mai bun dashboardul la Sony, la fel si cautarea in Store.
Ryse e un joc foarte aratos ca grafica, peste multe jocuri, din pacate stilul de gameplay si liniaritatea combatului, posibilitatile restranse de explorare au stricat experienta acestui joc. Arenele il mai salveaza spre final dar este pacat de ce ar fi putut fi...
Lara este ...Lara, joc fain, peisaje frumoase, gameplay caracteristic. Un joc bun care nu trebuie ratat.
Quantum Break e jocul cu care Microsoft a cautat sa revina in centrul atentiei. Si cu bune si rele a reusit. Zilele astea doar de joc se vorbeste, uni de rau altii de bine, in continuare e un joc care nu trebuie ratat indiferent de platforma!
Iar despre GwGold nu e nimic de spus, deoarece sunt in spatele Sony la vanzari (rau de tot...) Microsoft incearca sa pastreze si putinii gameri ramasi pe Xbox, deci jocurile gratuite si foarte bune luna de luna, practic Xbox fara Gold nu ar insemna nimic 
@raducucosmin - pt. fitness, dance sau Rivals ai nevoie de Kinect!