Single post: Ghidul unui utilizator Playstation... care si-a cumparat Xbox
-
Senior Member
@rasko Da, am totul digital. Bai nu stiu ce sa zic. Sunt 99% sigur ca era instalat complet cand am jucat. Cred ca mi se descarca lords of the fallen in background, poate sa fi fost de la asta? Frame drops-ul poate sa aiba multe cauze ce-i drept. Dar glitchurile sunt de la el ca sa zic asa. In fine, e jucabil. Nu e AC unity. 
Nah legat de controller, nu pot sa spun ca te inteleg dar accept. Asta e. Si asta e interesant. Sa vezi cat de diametral opuse pot fi parerile legate de o chestie fizica cum e controllerul.
Nu prea sunt pasionat de mp. In general joc doar local chestii gen mk, fifa sau blur. Altfel mp online joc doar ptr anumite jocuri unde vreau platina. Sau bloodborne unde e doar story coop for me
@leo da, man asta era. Kinect n-am luat si recunosc nici n-am cercetat prea mult. Era ok daca imi dadea si mie o eroare ca la omu prost... gen ai nevoie de kinect ptr fitness bolue... jet de aici. Dar nu mi-a dat. Statea asa la ecranul in care imi spunea sa nu exersez prea mult. Si eu eram: stai linstit bro xbone, i won't 
PS: va intreb pe voi daca tot sunt aici si sa nu mai sap online:
Ryse are ceva stealth missions? Ar fi mers. Intra omul intr-o tabara de barbari, le baga cutitasul in spate prin panza de la cort.