Single post: Ghidul unui utilizator Playstation... care si-a cumparat Xbox
-
Admin
Nici eu n-am intampinat bug-uri la Ryse, desi l-am avut de la lansare... Dar sunt de acord ca instalarile dureaza al naibii de mult, atat pe PS4 cat si pe Xbox One. Am fugit de PC pentru chestia asta, si update-uri peste update-uri... si am ajuns la aceeasi problema. Da, rezista blocul optic mai mult asa, e timp de acces mai bun... dar la naiba, imi e dor de perioada in care cumparam un joc fizic, il introduceam in consola si ma jucam in secunda doi. Acum, introduci in consola, instalezi juma de ora, dupa care vrei sa intri in joc, iti spune ca nu poti pt. ca n-ai ultimul update, mai downloadezi o ora, instalezi inca juma de ora... si tot asa.

Originally Posted by
Rasko
In ceea ce priveste controlerul, normal ca tine de preferinta fiecaruia, dar sincer cel de PS4 e o gluma proasta spusa de un betiv dintr-o carciuma ardeleneasca duminica dupa-masa. Asta tine doar de mine, dar il urasc cu patos. Abia astept sa-mi ajunga adaptorul pentru a folosi Elite-ul si pe PS4.
OMG! Vorbesti serios? Exista un asemenea adaptor? Vreau si eu!!!
P.S. Sunt curios cum se va descurca atunci cand e nevoie de touchpad (ceea ce Elite-ul totusi nu are)...