Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Drone

1. #19 SP
    Member Baracuda's Avatar
    Eu am un P3 Advanced din august, ca si prima drona va pot spune ca este foarte, foarte usor de pilotat. Nu am avut nici un fel de probleme cu ea. O folosesc destul de rar, ce-i drept, as vrea sa am mai mult timp sa plec sa explorez. Sa o folosesti prin oras, prin parcuri etc nu este nici foarte indicat si nici nu prea ai ce vedea. Ca si antrenament este ok, doar sa nu fie o zona populata. Atrage atentia si nu neaparat in mod pozitiv

In cutia de langa P3 este un Zeiss VR One pe care-l folosesc pentru FPV flying cu aplicatia Cloudlight FPV
    CloudlightFPV
    Attached Images Attached Images img_9031_resize.jpg img_9112_resize.jpg