Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
In primul rand conteaza cat RAM ai in total. In al doilea rand sa stii ca Google Chrome foloseste foarte multa memorie RAM, din punctul asta de vedere e foarte ineficient. Iar apoi, W7 nu este la fel de bine optimizat precum W8 si W10 pentru a folosi reusrse mai putine. Lumea inca trage de W7, dar pe orice am incercat W7 a rulat mai prost decat cele mai noi. Cred ca e timpul sa faci update-ul, diferentele de performanta vor fi foarte vizibile.
E vorba de un laptop Asus de vreo 3 ani jumate. Are 4 GB RAM si un i3 2350m. Inainte puteam sa deschid zeci de taburi in Chrome si mergea struna. Am descoperit un program de cleanup pe care dupa ce l-am sters a revenit inapoi la normal. Parca. Cat despre upgrade la versiune mai noua de Win(goz), laptopul a venit cu niste drivere pe un disc si pe care scrie "For Windows 7 only". Am incercat mai demult sa fac trecerea pe Win 8.1 dar asa multe probleme am avut cu driverele, printre care si cel pentru placa video dedicata, ca in aceeasi zi am stat pana noaptea tarziu sa il pun inapoi pe Win7.

Sent from my LG-V500 using Tapatalk