Eu zic sa lasi driverele alea de pe disc in pace, poti sa-l si arunci, sunt mai mult decat depasite dupa 3 ani. Intra pe site-ul Asus si cauta driverele pentru laptopul tau si mai mult ca sigur vei gasi drivere cel putin pentru W8, poate chiar 10. Chiar daca instalezi drivere de W8 pe W10, vor functiona fara probleme, OS-ul nu e foarte diferit, priveste-l mai mult drept un reskin putin mai optimizat.

Apoi, ia in considerare si faptul ca W10 instaleaza singur drivere pentru toate cele, caz in care sunt convins ca o va face si pentru tine, mai ales ca avand un laptop care de regula are piese comune de pe piata, existand multe configuratii similare si la alti producatori, astfel sunt convins ca iti va instala drivere bune si nu vei avea probleme cu rularea lui W10.

Pe viitor, vezi daca nu cumva poti face upgrade la 8GB RAM, iar in felul asta mai scapi si de viitoarele probleme legate de performanta.

Also:

http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/

18. Nu folositi functia "Reply With Quote" pentru a raspunde unui mesaj imediat anterior, exceptie facandu-se atunci cand selectati in Quote doar o anumite parte din mesajul anterior.