@raducucosmin: sotia mea a jucat xbox fitness fara nici o problema(vad ca s-a elucidat aici misterul, nu citisem tot threadul initial initial).

Problema cu controllerul e foarte subiectiva, si nu merita neaparat amintita la minusuri, imo. Eu am folosit o vreme pe pc un controller cu dispunerea stickurilor ca la cel de ps, si nu m-a incantat, l-am schimbat cu unul de xbox 360, imi e mult mai comod. lat in partea de sus nu mi se pare ( dar din nou e subiectiva aprecierea, eu am maini destul de mari). la mine controllerul a fost unul din cei trei factori care m-a facut sa optez pt xbox 9alaturi de halo si kinectul pentru sotie si kinderi).

meniul e destul de alambicat initial, dar are totusi o logica si in final te obisnuiesti.

la billing & payments sunt de acord cu tine, e o mare porcarie. tipic corporate greed, ce sa zicem? Oricum, am vazut mai rau, la NBA, e incredibil de greu sa iti anulezi reccurent payment-ul pentru un sezon ulterior. Si pentru ca veni vorba de NBA, aici e un alt plus al consolei, ruleaza impecabuil aplicatia dedicata, fara freezuri sau impiedicari, ceea ce nu s-a mai intamplat la ''exportul'' pe televizor decat cu chromecastul.

dimensiunile nu ma deranjeaza.

eu eram curios de o comparatie a calitatii grafice, dar ma gandesc ca e greu sa o faci , nu vad sensul sa ai acelasi joc pe ambele platforme.