Quote Originally Posted by Svart View Post
Problema cu controllerul e foarte subiectiva, si nu merita neaparat amintita la minusuri, imo.
Nici nu am zis ca ar fi altfel, majoritatea chestiilor sunt subiective, dar pentru mine este un minus, si poveste de mai sus fiind povestea mea, atunci merita pus la minusuri.

Comparatia grafica a fost facuta deja de destui oameni (probabil unii prea plini de pasiune intr-o directie sau alta), dar din ce-mi dau seama PS4 a rulat mai multe jocuri la 1080p si chiar 60 fps.

PS4 vs. Xbox One Native Resolutions and Framerates - Xbox One Wiki Guide - IGN

Singurul joc pe care pana acum il am pe ambele platforme e ACUnity si nu e cel mai bun exemplu.

Altfel ma pot uita la cum se va prezenta Quantum si apoi sa vad U4 care apare luna viitoare si sa fac o comparatie asa la modul general.

Pana acum, uitandu-ma la Rise of the Tomb Raider sincer nu vad un improvement spectaculos fata de versiunea Definitive a TR de pe PS4. nu stiu daca ar fi trebuit sa ma astept la ceva in plus totusi.

@Harkonen,

Sper ca replica ta sa nu genereze discutii inutile in contradictoriu fiindca nu e cazul. Vrei sa stii de mi-am luat eu PS4?

Nu mi-am luat PS4 facand la ora respectiva comparatii 1:1 intre toate aspectele legate de console, performante, meniuri, controllere, dimensiuni, functionalitati suplimentare, aplicatii etc.

Cel mai important criteriu pentru mine la ora respectiva au fost jocurile. Iubeam exclusivitatile PS2 si PS3 de pana atunci, unele din ele urmau sa aiba continuare si pe PS4, si m-au atras si exclusivitatile noi gen the order sau bloodborne din prezentarile de la acea ora. In plus aveam deja abonament PS+ pe vreun an si ceva si nu aveam sub nicio forma bani pentru doua console. In fine, am prins atunci si o oferta mai buna la PS4 si asta a fost.

Nu eram constient atunci ca PS4 va rula anumite jocuri mai bine, la specs mai mari etc.

Nu stiam ca voi incepe sa consider DS4 un controller mai bun decat Elite. Pentru ca desi inainte tot PS aveam, traiesc si acum cu impresia ca controllerul lui x360 era mai ok decat DS3 din multe puncte de vedere. cel putin pentru mine. In schimb odata cu DS4 pentru mine nu mai exista alt controller mai bun.

La fel cum nu am stiut (si nici nu m-am interesat foarte mult pana acum vreo doua zile) de faptul ca Gold-ul ofera jocuri mai bune ptr XBONE decat plusul pentru PS4. That is just a fact. Unde mai pui ca pana acum am gasit mai multe oferte bune la Gold decat la Plus? Si sincer, faza cu backwards compatibility e ceva ce cred ca orice fac PS si-ar dori. Nu mizeria aia de PS Now care mai si costa de te usuca si care e inutila daca iti cade netu.

Cu toate astea eu in continuare apreciez mai mult PS4, dar mai ales jocurile de pe PS, ceea ce nu inseamna ca nu pot aprecia punctele pozitive alea Xbone-ului, mai ales ca unele dintre ele chiar sunt ire****bile.

PS:
Quote Originally Posted by djleo666 View Post
Pe parcurs treaba s-a mai schimbat, dar avansul luat de PS4 in fata Xbox-ului la vanzari nu va fi compensat indiferent de ce masuri bune iau ei pentru utilizatori.
Asta cam asa e. Cred ca diferenta o fac jocurile in continuare. Lasand la o parte ca exclusivitatile PS mi se par mie personal mai bune mai faine etc. Am impresia ca ele genereaza mai degraba un fan base stabil si fidel decat o fac cele ale MS. Si mai e si chestia cu timed. In general cele PS au fost cu adevarat exclusive. Foarte multe insa dintre cele de Xbox au fost atat pe consola cat si pe PC, iar unele au fost doar timed si au aparut si PS eventually: vezi Tomb Raider-ul asta nou, sau Dante's Inferno si altele.