Single post: Ghidul unui utilizator Playstation... care si-a cumparat Xbox
-
Senior Member
ok, dupa mai bine de o saptamana revin cu pareri:
Rot Tomb Raider e exact ce ma asteptam sa fie. N-o fi avand improvement-uri grafice notabile (as far as I'm concerned), dar ca joc imi ofera exact doza de care aveam nevoie. Arata bine, e fun, engaging, cat de cat variat, voice acting pe masura, muzica, continut, story, atmosfera.
Sunt cateva chestii cam aiurea, dar e usor de trecut peste ele. Un exemplu ar fi ca un urs nu poate fi omorat tragand 62 de gloante de automat in cap, dar moare de la 4 sageti otravite. 
Still fun, though.
Quantum Break si Sunset Overdrive: le-am pus impreuna pentru ca mi se pare ca doar asa (combinate) ar face cat un Infamous SS. Jocul ala mi s-a parut mai complet si mai atractiv decat astea doua luate separat. QB are o poveste mai puternica si caractere mai interesante, o premisa mai interesanta decat SS, dar din punctul meu de vedere are probleme notabile grafice si tehnice, si nici gameplay-ul nu mi se pare prea bun (sistemul de cover shooting mi se pare cam aiurea). Iar Sunset Overdrive e amuzant si over-the-top si... cam atat din perspectiva mea. Are un stil vizual special si se misca bine, dar nu vad niciun motiv sa investesc ore in el.
Sigur toate astea sunt ce simt eu.
RYSE e un joc pe care il voi termina doar prin prisma perioadei transpusa in 3rd person action/"shooter" game, si pentru ca arata foarte bine.
La un moment dat voi incerca si Alan Wake-urile si probabil si GoW, desi repet... astea din urma nu-s genul meu de joc.
Gold-ul in continuare pare o investitie mai buna decat Plus. Cel putin din perspectiva raportului continut/pret. Ultimul exemplu: luna Aprilie.
Plusul ofera Zombi si I am alive (asta din urma un joc care costa cateva lire pe PS store UK, si a fost in nenumarate promotii, la un moment dat ajungand sa coste si 3 lire de popular ce era) plus alte cateva joculete.
Gold-ul a oferit in Aprilie: The Wolf Among Us si Sunset Overdrive, si avand in vedere ca si jocurile de 360 se pot juca pe One: Dead Space si Saints Row IV.