Am reusit sa-l termin si eu. Destul de Challenging pe Hard, mai ales ultima batalie.

Overall, un joc bun, care putea sa fie excelent. Povestea este foarte bine scrisa, personajele sunt bine conturate si overall, pana si partea de combat a ajuns sa-mi placa, cu toate minusurile ei.
Cele mai mari minusuri personale, ar fi faptul ca nu poti sa alergi cand vrei tu si faptul ca doar oponentii au grenade si se simte lipsa lor.

Partea de puzzles mi s-a parut buna, dar au fost prea putine. Explorarea, pana la urma, a meritat. Am reusit sa descopar cam 85% din tot ce se putea, iar in meniu, la game completion zice 94%

Mini seria video, de care se plang toti, mi s-a parut foarte buna. Dupa cum am mai spus, pe partea de productie sta foarte bine si ar putea sa faca asa ceva si pentru TV. Imi pare rau ca au fost prea putine parti. A fost ceva nou si bine executat asa ca

Nota personala a ajuns undeva la 8-8.5, cu multe minusuri peste care am trecut si cu o parere mult mai buna despre grafica, decat la inceput. Iluminarea aia, nu stiu cum au reusit baietii astia, face toti banii si este o absoluta placere sa-l urmaresti, luat ca un tot si nu disecat pe texturi si poligoane.

Btw, n-am prea inteles sfarsitul, faza de dupa generic. Imi poate explica cineva ce a inteles, pe PM sau cu Spoiler ?