Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Nintendo Switch
-
\
Nu a "daunat" cand au fost diferiti intr-un mod pozitiv, uita-te la Wii, au dat-o in bara cu U pentru ca nu au ales o platforma buna pentru developeri iar singuri nu au cum sa intretina o platforma venind cu Mario 23, Zelda 43 si al 33-lea Donkey Kong. Se satura lumea.
Eu as vrea sa-i vad cu un device similar cu PS4/XO ca si arhitectura, mult mai puternic insa, care sa livreze acel mult iubit 1080p 60fps, la un pret corect si sunt sigur ca pentru titlurile multi-platform multi s-ar muta in tabara Nintendo. Asa mi s-a acrit de Sony si Microsoft incat chiar mi-as dori sa faca Nintendo ceva calumea.
Au insa multe de facut, trebuie sa ofere un gamepad traditional in fiecare pachet, pe langa zapaceala de tableta/motion controller pe care sigur o vor aduce si la generatia urmatoare. Iar apoi sa lucreze la partea de online, care e absolut varza, zero barat, iar asta conteaza mult pentru vanzari. Pentru gamerii traditionali nu conteaza prea mult aspectul asta, dar cred ca 80% din cei care se joaca pe console se joaca si online, iar acolo Nintendo nu e la zi.
Eu chiar sper sa realizeze ca vremurile s-au schimbat iar unica lor sansa sa continue este sa se adapteze, incorporand ce se cere momentan pastrand si parte din farmecul lor. Dar au neaparata nevoie de developeri inapoi, WiiU a murit pentru ca avea cum sa reziste doar din 1st party games.