Cu capacul o rezolv temporar cu 2 ventilatoare si niste gauri pe masura.Nu e o problema. Asta pina cand o sa termin sistemul de prindere a luminii deasupra acvariului si atunci scot toate placile din capac si ramane doar marginea care mie mi se pare ok. Nu sunt foarte convins ca cele 2 neoane de 45W o sa-mi ajunga daca ridic lumina 20cm deasupra acvariului.... 90W la un acvariu de 180 litri e la limita de jos. Poate modific sistemul si pun 3 neoane de 45W. Dar cat ciclez acvariul cred ca e suficient cum e acum. Referitor la filtrul intern, daca zici ca doar cel extern e suficient (JBL-ul) atunci renunt. E destul de mare si ocupa mult spatiu din acvariu. In plus mi-ar place un aquascape si se vede ciudat cu filtrul ala mare inauntru....
. Apropos, ce parere ai de tevile din sticla de la ADA pentru intrarea si iesirea din filtrul extern ? Erau de vinzare si in Romania pe la 214 lei una dar nu se mai gasesc nici pe comanda.... O merita efortul ? Ca nu prea s-ar mai vedea in acvariu si ar fi mai bine... Pesti saritori nu-mi pun. Dar nu m-am decis ce sa fac inca acolo si mai am doar o saptamana pina vine acvariul. Si ma tot uit pe net si nu gasesc nimic. Ori sunt tip aquascape si foarte dificil de realizat, ori acvarii foarte plantate, ori doar pietre si o radacina..... grea alegere....
. De pesti ce sa mai vorbim...
Alegeri...alegeri....

Nu e o problema. Asta pina cand o sa termin sistemul de prindere a luminii deasupra acvariului si atunci scot toate placile din capac si ramane doar marginea care mie mi se pare ok. Nu sunt foarte convins ca cele 2 neoane de 45W o sa-mi ajunga daca ridic lumina 20cm deasupra acvariului.... 90W la un acvariu de 180 litri e la limita de jos. Poate modific sistemul si pun 3 neoane de 45W. Dar cat ciclez acvariul cred ca e suficient cum e acum. Referitor la filtrul intern, daca zici ca doar cel extern e suficient (JBL-ul) atunci renunt. E destul de mare si ocupa mult spatiu din acvariu. In plus mi-ar place un aquascape si se vede ciudat cu filtrul ala mare inauntru....
Reply With Quote