Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Custom PS4 Uncharted 4
-
Banned
@ poiuyt sigur dau si pe site-urile din afara. mersi de sustinere
@ Espiritus mi-a mai spus cineva acelas lucru dar nu sunt de acord cu el. materialele pana acum m-au costat 500 lei fara consola. este un element de marketing si asa cum ei pana la urma isi fac postere pe care MG/Sony/... le platesc nu vad de ce nu ar plati si pt asa ceva. tipografia nu merge la MG sa le spuna "va dam bani, lasati-ne sa va printam postere " nu vad de ce eu as face ceva gratis. expunere pot sa am si pe FB pt milioane de oameni. la evenimentul asta o sa participe sute de oameni care oricum si-ar fi luat jocul, cu sau fara lansarea lor oficiala.