Pe 7 Mai ar trebui sa-mi vina acvariul. O sa pun poze cu tot ce fac. Ma gandesc serios la un aquascape dar sunt putin speriat de Cuba... . Daca o sa gasesc lemne si pietre misto o sa incerc sa-l realizez si atunci pestii nu vor fi foarte importanti. Daca nu, atunci probabil o sa fie un acvariu plantat si pestii vor fi scalari. Va tin la curent si ma consult cu voi. Sarbatori Fericite !

---------- Post added 29-04-2016 at 08:50 ----------

Ma uitam la ce ai postat in 2008 cu acvariul de 240 l..... doamne ce diferenta.... . Se vede ca ai evoluat mult spre profi ! Oricum, da-mi niste sfaturi te rog apropo de Juwel 180 care trebuie sa vina. Am vazut ca ai fost nemultumit de lumina originala la Juwel-ul tau. Ce ma sfatuiesti sa fac ? Vreau sa scot capacul de la Juwel (partile mobile) si sa modific lumina. Ma gandeam sa pun un radiator de aluminiu lung de 1m si lat de 15-20 cm si pe el sa pun 4 neoane. Unul pentru pesti, 2 pentru plante si unul albastru pentru noapte. Pe laterale vreau sa pun 2 reflectoares si sa-l ridic putin mai sus fata de nivelul acvariului cat sa bata lumina doar in acesta. M-ar tenta rau sa pun cuba pe fundul acvariului si stiu ca daca nu am CO2 si lumina ca lumea nu prea am sanse sa se dezvolte.... Mai ai vre-un sfat sa-mi dai asa ca de inceput de acvariu ?