Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
Cr era in offsaid clar de vreo 3m si el stia asta si arbitru a fluierat imediat... Daca tu crezi ca el asa a vrut sa fure cu slam dunkul ala... ... doar asta ai vazut tu, nu? E clar.

Incearca sa fii obiectiv, eu am zic la meciul cu AM ca nu a fost penalty atunci si am recunoscut ca arbitru a gresit, dar na. Deci tu consideri ca ronaldo a jucat cu mana cu intentia de a fura ca merita rosu sau galben probabil? Asta e tot ce ai vazut tu? Uite eu spun ca lucas poate merita mai mult ca si galben la intrarea aia la sterling.

Sent from my D6503 using Tapatalk
Intentia mea a fost sa iti atrag atentia sa spui greselile de ambele parti. Adica ti-am atras atentia ca ai postat subiectiv,exact de ce ma "acuzi" mai sus. Cr Ronaldo nu a vrut sa fure, dar daca aia nu e faza de galben, nu stiu ce e. Sau dupa fluierul arbitrului poti face ce vrei?

E o faza care nu conteaza, pana la urma si Modric daca era eliminat nu se schimba nimic, la ce impotenta este echipa engleza. Ideea e ca daca tot facem arbitrajul praf, hai sa il facem pana la capat, nu cu jumatati de masura.