Asa este, Zack Snyder este un regizor foarte bun. Are la activ cateva filme.. cu greutate.
Tocmai asta este, un film de 2 ore jumate (BvS) in care s-au introdus atatea personaje (s-au facut cateva trimiteri si la altele, Darkseid si The Flash printre cele mai de interes pentru mine).. a iesit bine pana la urma. Urmeaza Justice League.. au si ei un "program" de urmat.
Eu sunt si nu prea sunt pentru origins stories. Am avut parte de atatea (indiferent de univers) de-a lungul vremii.. si am ramas cu ochii in soare de multe ori (fie ca studioul a decis "asta", sau ca X actor nu vrea nu stiu ce, sau ca Y regizor are vreo depresie).
Totul se invarte in jurul banilor.
Da, si eu as fi preferat un film Batman intai, dar au fost multe chestiuni de ordin legal/material la mijloc, intelegeri.. Ben Affleck voia sa regizeze singur urmatorul film Batman (asta a fost conditia pusa pentru a juca in BvS daca nu ma insel).. in sfarsit, niste lucruri deja "batute in cuie".
La fel ca si la jocuri (tot suntem intr-o astfel de comunitate) se planuiesc etapele cu ani inainte.

Mie mi-a placut si Man of Steel.. un film hulit poate prea mult de unii. Mi s-a parut reusit.. (cel putin) ca si origins story, inclusiv pentru Zod Michael Shannon l-a jucat foarte bine (un actor foarte talentat, dar nu foarte popular).
Probabil asta a fost si motivul pentru care Superman a fost asa.. "sters". A avut "partea lui" inainte.
Sau poate in BvS dinamica razbunatoare a lui Batman a fost cea care a pus in umbra atitudinea semi-pasiva/reactiva a lui Superman (regizata?).. sau poate Ben Affleck a surprins atat de mult in rolul lui Batman.
Asa este, Lex Luthor putea sa fie altfel (dar este viziunea regizorului pana la urma).. dar dupa mine aceasta versiune de Lex Luthor a fost jucata foarte bine de Jesse Eisenberg. Gal Gadot a surprins (placut) in rolul lui Wonder Woman.
Pe mine m-a plictiseste teribil personajul Lois Lane.. dar na, sunt sigur ca altcuiva ii place.

Oricum am lua-o WB/DC nu are nici experienta Marvel cu astfel de filme.. sunt de-abia la inceput. Cred ca pot spune ca promoveaza un alt stil, mai "intunecat" in comparatie cu tonul mai "amuzant" Marvel.
Nu stiu insa cat de mult au rost comparatiile.. In cele din urma important pentru noi este sa le luam asa cum sunt (filme cu supereroi si-atat), sa ne uitam la ceva de calitate si sa ne distram/relaxam/bucuram.. iar pentru "baieti", sa scoata cash

Suicide Squad..probabil o sa fie un film bun.. in felul lui si asta.
Sunt surprins ca sunt destui "fanboy" Marvel care vor sa se uite la el (si in mod surprinzator nu arunca cu pietre in el inainte sa apara).
Nu inteleg de ce trebuie sa fie "tabere".. dar ma rog.
Are o suita de eroi interesanti.. interepretati de niste actori foarte talentati, sunt foarte curios ce-o sa iasa.
Sunt si cativa "necunoscuti" pe-acolo (pentru multi dintre noi) dar nu cred ca o sa eclipseze prestatia altora.
Sper sa nu insiste prea mult pe "origins" (cu toate ca nu cred ca o sa aiba timp.. la cati sunt) si sa se concentreze pe actiune urmand o poveste buna/coerenta.

Wolverine, Hugh Jackman.. tata lor. Si la propriu si la figurat.
Merita sa "iasa din scena" in stil mare.. sa vedem (am inteles ca vi fi ultima data cand il va juca pe.. micul paros/jder/gluton..sau ce-o mai fi). Dar e FOX, asa ca cine stie..
O remarca cu privire la Deadpool.. a venit de nicaieri (cumva).. un film bun si asta, tot asa, in felul sau
Succesul nu se datoreaza studioulul, a fost relativ "incropit" la un moment dat (cu o taiere masiva de buget). A iesit insa bine, in conditiile date.