Ce diferenta enorma intre cea 4K de ieri si cea Advanced de azi. Controlul e lag free, n-am avut nicio problema de conexiune, am custom buttons ca la camera foto, am butoane in plus pe controller pentru miscarea camerei si GPS-ul cu tracking care ti-o aduce inapoi de unde a plecat e fenomenal. Din pacat a plouat toata ziua si asta e prognoza si pentru urmatoarea perioada, am iesit cu ea doar seara pe intuneric si nu are rost sa urc nimic. Calitatea in 2.7k e echivalentul unui GoPro Hero 3+/4 Silver la aceasi rezolutie, adica inutilizabil in low light.

Banuiesc ca si cea de ieri avea asta, dar abia acum am observat manual controls la camera, poti regla ISO, Shutter si Exposure compensation. Iar atingand o parte din imaginea de pe ecran se ajusteaza expunerea in functie de locul respectiv, ai insa si buton de AE lock, deci sunt functii cu duiumul incat daca vrei sa obtii ceva ca lumea ai toate sansele. Ii mai lipseste doar un S-Log.

Cu prima ocazie cand am bafta de vreme buna, voi iesi cu ea. Am si ghinionul ca am oceanul foarte aproape (30km) iar vantul din oras e extrem de puternic si am emotii momentan sa urc foarte sus cu ea. Azi si pe la 25m mi se parea ca se clatina putin. In fine, mai am nevoie de ore de zbor ca sa ma obisnuiesc. Vreme buna sa fie

LE: Nu are S-Log, are D-Log si un Cinelike. Pe aproape