Single post: iPhone 7 & iPhone 7 Plus

  1. #13 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Se pare ca vom avea in proportie de 80% dpdv al designe-ului, aceleasi telefoane cu seria 6, dupa noile schite aparute aici, iar tipu asta, in ultimii 2 ani, a pus schitele corecte de la fabrici, deci as spune ca sunt 100% accurate.

    Astfel ca vor intrerupe upgrade-ul la ecran mai bun la fiecare generatie (de la 3 la 4 a fost retina, de la 4 la 5 a fost de marime, iar de la 5 la 6 a fost tot de marime), dar si de design complet al telefonului, ceea ce este o foarte mare dezamagire.

    Se pare ca, asa cum s-a speculat pana acum, doar Plus-ul sau Pro, sau cum ii vor spune, va avea 2 camere (Bender eyes, cum ii zic eu ) si smart connector, iar modelul normal va avea o singura camera, dar tot iesita in exterior, ca la 6/6S.

    Ce nu inteleg si sper sa nu fie adevarat, e care-i faza cu marginea aia cu antenele, ca pare sa fie vizibila si din fata si din spate. Asta daca nu vom avea un telefon identic cu 6 si acea dunga poate sa fie marginea curbata a ecranului si al aluminiului de pe spate (desi e dubios ca exista acele dungi pentru antene, vizibile si din fata si din spate).

    In rest, daca pe partea de design nu schimba mare lucru si nici la iOS 10 nu aduc schimbari semnificative, actiunile lor vor continua sa scada si nu prea inteleg de ce nu fac nimic sa impiedice acest lucru.
    Attached Images Attached Images iphone-7-pro-watermarked.jpg iphone-7-watermarked.jpg