Single post: Uncharted 4: A Thief's End
-
12-05-2016 10:42 #1108 SP
Member
L-am inceput si eu ieri, am ajuns la capitolul 6.
Da, jocul arata grafic foarte bine daca stai pe loc sau misti camera foarte incet, in rest, pe mine ma enerveaza la culme acel motion blur.
Mi se pare mie sau e parca prea mult motion blur in Uncharted 4?
Stiu ca e pus din cauza ca ruleaza la 30 FPS ca sa faca miscarea/experienta mai smooth dar parca e un pic prea mult.
Mie imi place sa admir peisajele dar cum misti sau rotesti camera deja toate detaliile fine nu se mai vad din cauza motion blur-ului.
Zilele trecute am jucat The Last Of Us Remastered si The Nathan Drake Collection si in acele jocuri moiton blur-ul e inexistent, nu se pierd detalii cand rotesti/muti camera, se vede diferenta intre 30 si 60 FPS.
Se vede si in video-ul de pe pagina anterioara, cel cu "Tech Analysis" chiar la inceput cand ia curba si se roteste camera cum se pierd detaliile daca nu te uiti fix la masina.
Au zis ca il fac la 30FPS ca sa nu strice experienta, dar in cazul meu e chiar invers.
Admit faptul ca probabil tot deranjul este si din cauza ca am trecut de la jocurile in 60FPS la acesta care e 30FPS (one you go black you never go back
) dar totusi...
Pe voi nu va deranjeaza acel motion blur?