Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
Evident, conteaza si aspectul grafic ca doar evoluam, dar cand accentul este pus doar pe acesta si sunt ignorate multe altele, atunci acela va fi mereu doar un demo tehnologic bun si un joc foarte prost.
De acord cu tine, nici nu am afirmat altceva.

Btw, vezi ca se scrie "bine�nteles" pentru ca e cuvant compus si nu are ce sa caute � din a acolo
Iertare

Nu zic ca nu apreciez grafica la un joc bun, dar mi se par atat de booring sa vii cu specificatii tehnice de PC pe forum de console... Aici oamenii se joaca, se relaxeaza, nu-i doare de paralelism, multithreading si alte chestii d-astea.
De acord, dar atat timp cat nu e flame PC vs Console, care e crima in enumerarea unor specificatii tehnice ale DX-ului care sta la baza tuturor jocurilor de xbox 360?

Nici pana in ziua de azi majoritatea gamerilor nu stiu ce inseamna CELL sau CPU cu 3 core-uri custom... and they don't really care.
De acord si aici, dar asta nu inseamna ca nu mai trebuie sa fie nimeni pasionat si de tehnologia din spatele consolelor nu?

Dar e bine ca mai sunt si unii ca el, care dau 20 de milioane pe o placa grafica si joaca piratate... cam asta inseamna gaming pe PC lately. Torrents si placi video...
Asa e, PC gaming inseamna tot mai mult placi video scumpe si torente. Dar pe partea aialalta nu ai de unde stii tu cat am dat eu pe placa grafica si daca joc sau nu piratate si cu atat mai mult n-ai ce sa ma judeci Am vorbit in posturile de mai sus frumos si cu respect, nu cred ca am facut nici un flame si nu am jignit pe nimeni, tu de ce o faci?

care azi imi umple frigiderul si maine e cel mai bun prieten al omului...
Man, daca te-am jignit / suparat ti-am cerut scuze pentru asta, faptulca nu le-ai acceptat este decizia ta. Dar man nu pune problema astfel incat sa creada oamenii de pe forum ca nu stiu ce dumnezeu ti-am facut, ptr ca chiar nu ti-am facut nimic man.

Norocul lui e ca s-ar putea sa inchidem site-ul la finishul lunii si nu mai are pe cine sa "iubeasca" atat de mult..
Nu e nici un noroc, nu am de castigat si nu imi doresc sa va inchideti site-ul. Pe mine m-au deranjat atitudinile unor membrii pe care probabil si eu i-am jignit si care m-au jignit inapoi cu "pamant sub unghii", "nu ii da dumnezeu consola", "cel mai terminat copil etc" si isi bateau joc de mine chiar si cand vorbeam in unele posturi de detalii tehnice care n-aveau legatura cu flame si versus si ptr asta mi-a sarit tandara. Nu a fost bine, recunosc, si cer scuze tuturor carora le-am adresat cuvinte urat. Daca accepta sau nu scuzele, fiecare decide cum considera. Si nu zic nici faptul ca nu am facut flame sau versus si recunosc ca a fost de rahat atitudinea.

In posturile din aceste thread cineva a intrebat ce aduce nou DX11 si am incercat sa explic din cunostintele mele ce stiu si eu. Sigur pe multi nu ii intereseaza aceste detalii tehnice dar poate sunt pasionati carora le face placere sa afle noutati, chiar daca vorbim de console unde detaliile tehnice nu sunt primordiale ptr gamerul de zi cu zi. Nu am avut intentia sa jignesc pe nimeni, sa fac flame sau versus. Si sincer imi doresc sa strangeti banii si sa continuati munca si site-ul.