Single post: Gran Turismo Sport
-
\
Ei au o problema destul de mare zic eu, si anume faptul ca au realizat la un moment dat vreo 6-700 de modele diferite de masini. Pentru ei e probabil cea mai mare realizare la nivel intern, pentru ca trag de aceleasi texturi inca de la GranTurismo 4 de pe PS2. Nu le-au refacut, le-au aplicat niste texturi ceva mai amanuntite si atat. Iar asta s-a vazut inca de la GT5 unde se laudau cu 1000+ masini, dar din care doar 2-300 erau cu adevarat detaliate, restul erau rupte din PS2. Au facut la fel si in GT6 cand din nou nu au putut renunta la vrajeala asta cu 1000+ de masini. E mandria lor din cate am observat, pentru ca nu o lasa in urma odata pentru totdeuna.
Iar apoi, cum s-a zis si mai sus, arata rau de tot. La naiba, Horizon 2 arata mai bine, mai e si open-world cu o lume imensa, se aude mai bine si ruleaza si pe consola aia mai slaba ca performante. Nu au nicio scuza pentru felul in care s-au prezentat cu noul GT.
Eu mi-am cam pierdut speranta in ei. GT4 a fost de departe cel mai bun joc al lor. Imi aduc aminte dupa zeci sau sute de ore in GT5 cum nu scapam de masinile alea importate din GT4 nicicum, iar uneori te mai si obliga sa le folosesti.
Am un fost coleg de liceu care mereu imi aminteste cand ne intalnim ca el a luat 9 in BAC la mate, nu realizeaza ca nu conteaza absolut deloc treaba asta dupa 6 ani si ca lucreaza la HP unde baga date ca un robot intr-un calculator. Dar daca aia e realizarea vietii lui, o tot repeta cu fiecare ocazie. Asa si baietii astia cu GranTurismo, tot repeta acelasi rahan fara sa realizeze ca nu mai conteaza.