Single post: Bandai Namco anunta Dragon Ball Xenoverse 2

 1. #1 SP
  Admin MonkY's Avatar

  Bandai Namco anunta Dragon Ball Xenoverse 2

  Astazi, 20 mai 2016, Bandai Namco Entertainment Europe, cel mai mare publisher de jocuri video anime, a anuntat Dragon Ball Xenoverse 2, care promite sa ofere cea mai cuprinzatoare experienta Dragon Ball intalnita intr-un joc video. Dragon Ball Xenoverse 2 este dezvoltat de faimosul studio DIMPS din Osaka, Japonia, pentru PlayStation 4, Xbox One si PC. Conceput sa profite din plin de puterea de calcul sporita a generatiei actuale de platforme, Dragon Ball Xenoverse 2 continua succesul lui Dragon Ball Xenoverse aparut in 2015, promitand sa fie cel mai detaliat joc Dragon Ball din lume.

  “BANDAI NAMCO Entertainment vrea sa sarbatoreasca impreuna cu fanii aniversarea de 30 de ani a francizei Dragon Ball, folosind vasta experienta in dezvoltarea de jocuri anime pentru a realiza DRAGON BALL XENOVERSE 2. Primul DRAGON BALL XENOVERSE a fost un succes rasunator care le-a permis milioanelor de fani sa-si indeplineasca cel mai mare vis: a avea propriul personaj in universul DRAGON BALL! Cu DRAGON BALL XENOVERSE 2, alaturi de echipa de la DIMPS vrem sa depasim toate asteptarile”, a declarat Herve Hoerdt, VP al Marketing si Digital la BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

  Sunt sigur ca in multi dintre noi numele Songoku sau Dragon Ball trezeste amintiri placute si poate chiar o nostalgie dupa desenele de odinioara difuzate la televizor. Dragon Ball Xenoverse 2 va fi lansat in Europa, Orientul mijlociu, Australia si Africa pe PlayStation 4, Xbox One si PC (nu avem o data exacta insa). Va las in compania trailer-ului oficial.

  Attached Images Attached Images dragon_ball_xenoverse_2.jpg