Single post: Ultimul film vizionat / Recomandari filme

1. #4398 SP
    Senior Member Malach HaMavet's Avatar
    x-men apocalypse 9/10
    Un film destul de bun! Mi-a placut povestea in sine, mi-a placut scena QuickSilver, Cameo lui Wolverine. Apocalypse in sine a fost misto reprezentat. Nu mi-a placut finalul! Adica cheap shot there guys! Nu mi-a placut de actrita care joaca pe Jean! (PS: nu-s fan Game of Thrones deci am calculat cum a jucat in acest film, si sincer se putea mai bine) EU l-am vazut in 3D si nu se merita in 3D! Nu-mi place chelia lu' Prof Xavier in acest film, si nici cum e reprezentata tanti Psylock! Dar intr-un final I had fun watching it! Acest film mi-a adus aminte cat de mult imi place personajul Apocalypse! Mi-ar fi placut daca ar fi aparut si Sinister si Cable, Bishop! Nu mi-a placut nici ac ne-o baga pe gat pe Jennifer Lawrence! Care sincer ca si tipa care joaca pe Jean Grey is not impressive! I'll buy this one on blu-ray ca si pe restul trilogiei! dar cand e la ofera si nu day one! Dar pana atunci o sa-l mai vad de cateva ori just to take in. Stan Lee cameo wasn't that impressive as well ca si-n Deadpool!

Anyway: good movie!
    Attached Images Attached Images _1450048116.jpg