Nu vad de ce spui ca le-am ales gresit. Eu vorbeam despre cluburile cu istoric, iar cele doua mentionate de mine nu au asa ceva dupa parerea mea. Daca Man Utd, Liverpool, Arsenal au 20, 18 respectiv 13 titluri nationale, Manchester City avea doua castigate in anii 30' si 60', iar pana la preluarea de catre arabi nu mai castigasera niciun trofeu important. La fel si Chelsea, cu un singur campionat castigat inainte de preluarea de catre Abramovich acum 10-12 ani. Nu stiu ce consideri tu istorie, mi-ar placea sa imi spui, pentru ca istoria se face prin castigarea de titluri interne si internationale de valoare, iar cele doua echipe clar nu au facut asta vreodata in istoria lor inainte de a fi preluate. Asta in timp ce Liverpool are 5 UCL iar Manchester Utd 3. Pai alea sunt echipe cu istoric, nu Chelsea sau City.
Chelsea a castigat pana la urma Europa League si Champions League, dar tot nu o consider o mare echipa in istoria fotbalului. Si Steaua a castigat UCL si are mult mai multe campionate interne. Compar putin mere cu pere aici, dar tot nu vad despre ce istorie poti vorbi la cele doua cluburi. Ca au "istorie" prin existenta lor de peste 100 de ani ca si club? Nu imi spune nimic treaba asta cand in marea majoritate a istoriei lor s-au aflat mereu la jumatatea clasamentului intern, ba chiar si in ligi secundare.