Iar am mai omorat 1-2 personaje dragiDe ce? Nu stiu.. tot mentionam postul trecut, de data asta l-au omorat pe "Summer"..
Iar saracul Wilys, sa traiesti o viata sa tii o usa :/ Atatea teorii spulberate.. de o usa.
In fine, ce nu mi-a placut si a fost cam.. meh, explicatia/felul in care au luat fiinta White Walkers, ma asteptam la ceva mai spectaculos.
Daca ne dam peste cap cu usi (cumva la propriu), warging in to warging into warging, time-travel.. poate ca ar fi mai interesant sa vedem si altceva decat un ciot infipt intr-un prost legat de un copac
PS: inca de cand am realizat ca Bran poate calatori in timp (ba mai mult, chiar si interactiona cu lumea), am zis ca tot el l-a "innebunit" pe The Mad King .. sa vedem ce-o iesi. Probabil o sa avem parte de o alta explicatie.. ciudata. Multi spun ca domnul Martin ar sti de dinainte ce si cum.. am rezervele meleMa gandesc ca toti fanii influenteaza cumva povestea
In sfarsit, in mod evident serialul este un fenomen si este "filtrat" de curentul mainstream intr-un mod particular (nu sunt un internaut inrait si nici un devorator de seriale dar nu imi aduc aminte de un asa "hype" ..general, cam pe toate mediile pentru un serial (ce-i drept si cu largul concurs HBO/marketing).

De ce? Nu stiu.. tot mentionam postul trecut, de data asta l-au omorat pe "Summer"..
Reply With Quote