@solecon doar atat vreau sa-ti zic, unii folosim tapatalk si eu il folosesc mult si acolo nu trebuie sa intri in thread si ai de fiecare data un preview la fiecare thread la ultimul post si cum esti obisnuit sa intri pe tapatalk iti faci un obicei sa citesti involuntar ce scrie pe acolo, mi-am luat o groaza de spoilere asa fix pe acest thread. de asta nici nu am vrut sa postez pana nu ajung acasa sa pun butonul de "spoiler" oricum si eu am luat spoiler de la ultimul episod de la un post de aici pentru ca noah, un prieten
mi-a zis ca e trist si aici s-a scris Hodor si a fost de ajuns sa-mi dau seama imediat dar tot mi-a placut foarte mult episodul.
eu fac parte de exemplu din categoria de oameni carora daca le spui si un singur cuvant despre episod voi considera spoiler pentru ca as putea deduce sau sa ma puna sa ma gandesc la deznodamant, dar eu tocmai de asta imi place got ca ma surprinde.
in fine si eu as recomanda cel putin cateva zile sa se foloseasca spoiler, episodul a aparut acu 20 de ore daca nu ma insel pe hbo romania asa ca nu a trecut nicio zi de la difuzarea lui
---------- Post added 24-05-2016 at 17:34 ----------
doar atat mai adaug, time travel exista de la inceput, doar nu stiam noi, martin asa a gandit povestea de la inceput deci mi se pare cel putin exagerat sa spui ca a fost pur si simplu aruncat. cica martin a avut ideea cu
hodor=hold the door inca din 1991 si a si declarat ca e foarte trist ca fanii au aflat acest lucru din serial si nu din carti si in plus tot episodul a venit direct de la martin, ca plot twisturi bineinteles, nu regizorul si nici macar producatorii nu au venit cu ideile astea, doar le-ai pus in practica. intr-un interviu recent martin a declarat ca totusi pastreaza niste surprize foarte interesant doar pentru carti si chiar personaje esentiale de abia astept.
pentr cei care au citit cartile
ce spuneti, credeti ca Yara si theon ii vor lua locul lui Victarion Greyjoy? ca totusi avea un rol important si dupa cum a furat corabiile din ultimul episod asa pare plus ca vad ca nu are nicio treaba cu moat calin.