bran este special, adica pe langa faptul ca este warg=poate sa controleze anumite animale si uneori oameni dar in conditii foarte speciale bla bla, mai este si greensight si nu poate influenta sau SA schimbe trecutul asta este foarte importante de tinut minte, nu poate schimba trecutul, trecutul a fost deja scris. faza cu wylis a fost o intamplare nefericita pentru ca el s-a warg (nici nu stiu cum care e forma de verb a cuvantului) in timp ce era in viziunea aceea cu trecutul si probabil s-a creat o legatura intre wylis si prezent, iar wylis si-a vazut practic moarte cu ochii in timp ce auzea "hold the door" si de aia a devenit hodor, nu ca a facut bran ceva special pentru asta.
Deci putem sta linistiti, nu va merge in trecut sa-l salveze pe ned sau robb. maxim ce poate face e sa interactioneze cu personagele dar intr-un fel aparte cum a fost si cu ned dupa batalia cu sir... (imi scapa acum numele). restul sunt doar simple speculatii a fanilor NIMIC nu e confirmat sau sigur, in episodul de ieri a fost confirmat doar ca nu sunt simple viziuni ca vise sau amintiri ci el chiar calatoreste in trecut, iar personajele de acolo ii pot simti prezenta si atat. si nici eu nu inteleg de ce time travel raspunde la toate intrebarile? pana acum a raspun la cum a devenit wylis hodor si atat, cel putin oficial.
recomand cartile chiar daca am vazut serialul primele 4 sezoane tot mi-au placut la nebunie, nu cred ca este scriitor slab. daca stai sa te gandesti in sezonul curent am primit foarte raspunsuri si actiunea a avansat foarte mult si mai sunt inca 5 episoade, dar probabil ca asteptarile noastre au crescut foarte mult de la un sezon la altul si da asta inteleg.
Greensight""
(or just "The Sight") is the magical ability to perceive future, past, or contemporary but distant events in dreams. It was one of the talents of the Greenseers of the Children of the Forest. Some humans are also born with this ability.
Bran Stark experienced a prophetic dream that his father was in the crypts of Winterfell when Eddard Stark was indeed executed in King's Landing. His younger brother Rickon also experienced a similar dream.[1] Jojen Reed later explains to Bran that this was greensight, and that he had a similar dream the day Eddard was killed. When he told his father Howland Reed about the dream he openly wept, realizing that it meant that his great friend Eddard had died.[2]